suunnittelu

Suunnitteluapu

Onnistunut lopputulos alkaa hyvästä suunnittelusta. Kauttamme järjestyy tilasuunnitelmat, piirrustukset, kuvamallinnokset ja värisuunnitelmat. Autamme myös valitsemaan oikeanlaiset materiaalit maaleista listoihin ja tapeteista kattotiiliin. Lisäksi tunnemme lainsäädännön viimeisimmät säädökset ja neuvomme lupa-asioissa.

remontit

Remontit

Koti vaatii aika ajoin korjaus- ja muutostoimia viihtyvyyden, toiminnalisuuden ja ylipäätään rakennuksen arvon säilyttämistä silmällä pitäen. Toteutamme kaikki remontit pienistä pintaremonteista vaativimpiin koko huoneiston muutosprojekteihin.  Meillä on kokemusta kylpyhuoneista keittiöön ja saunatiloista julkisivusaneerauksiin. Kiinnitämme huomiota projektin ripeään toteutukseen ja pidämme työmaan siistinä.

rakentaminen

Rakentaminen

Rakentamalla alusta alkaen mahdollistaa kunkin erityistarpeiden huomioimisen ja viimeisimpien rakennusalan innovaatioiden hyödyntämisen. Meiltä onnistuu avaimet käteen periaatteella kaikki piharakennuksista omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Lisäksi kauttamme saat suunnitteluun liittyvän osaamisen.

hyödynnä koti­talous­vähennys

Kun ostaa palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voi vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Vuonna 2019 enimmäismäärä on 2 400 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4,800 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus. Maksimivähennyksen 2 400 euroa saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5000 euroa.

Lue Lisää »

Maksa osissa

Tarjoamme yksityisasiakkaillemme mahdollisuuden maksaa remontin kahdessa osassa. Kysy lisää!