Mikäli tarvitset apua suunnitteluun, materiaalivalintohin tai vain pelkkään toteutukseen, niin Tilatrix auttaa kaikissa tilanteissa. Kun suunnitelmat ja materiaalit saadaan selville niin laadimme asiakkaalle tarjouksen. 

 

Kannattaa muistaa että kylpyhuonetta ja muita märkätiloja säädellään monin rakennusmääräyksin ja lupa-asioin. Vesieristys on syytä tehdä huolellisesti välttyäkseen jatkossa ikäviltä yllätyksiltä. Tilatrixilla vedeneristyksen toteuttaa VTT:n vedenristyssertifikaatin omaava asentaja. Kaiken kaikkiaan kylpyhuoneremontti kannattaakin usein jättää kokonaan ammattilaisten hoidettavaksi. 

 

» Kysy lisää ja sovitaan ilmainen kartoituskäynti

 

Riku Pyyhtiä
040 8381229
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Mikrosementti on uusi design-tuote myös kylpyhuoneisiin

Mikrosementti on monikäyttöinen design-betonipinnoite. Käyttökohteita ovat kylpyhuoneiden ja märkätilojen lisäksi kuivatilan lattiat ja seinät. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan toteutettavaksi Tilatrixin ammattilaisten toimesta.

 

mikrosementtipinta

hyödynnä koti­talous­vähennys

Kun ostaa palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voi vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Vuonna 2019 enimmäismäärä on 2 400 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4,800 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus. Maksimivähennyksen 2 400 euroa saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5000 euroa.

Lue Lisää »