Vanhaa ja kulunutta saunaa voi ehostaa helposti pienillä korjauksilla. Esimerkiksi uudet lattialaatat, valaistuksen uusiminen tai seinien panelointi tekevät saunan tunnelmalle ihmeitä. Myös uudet lauteet tai kiuas nostavat saunomisen nautinnon uudelle tasolle. 

 

Materiaaleihin ja tunnelmallisiin ratkaisuihin kannattaa perehtyä perusteellisesti ennen remontin aloittamista. Tilatrix tarjoaa apuaan suunnitteluun ja materiaalivalintoihin.

 

Toisinaan pieni pintapuolinen ehostus ei riitä. Sisäsaunan perusteellinen remontti tarkoittaa työmäärältään ja hinnaltaan käytännössä uuden saunan rakentamista. Mikäli saunalla on jo ikää, vanhat laatat ja paneelit on järkevämpää vaihtaa uusiin kuin korjata. Samalla päästään tarkastamaan, että esimerkiksi tukirakenteet, tuuletusraot ja eristeet ovat pintarakenteiden alla kunnossa.

 

Saunaremonttiin on kustannustehokasta yhdistetään myös laajempi kylpyhuoneremontti mikäli sellainen on edessä ennen pitkään.

 

» Kysy lisää ja sovitaan ilmainen kartoituskäynti

 

Riku Pyyhtiä
040 8381229
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

hyödynnä koti­talous­vähennys

Kun ostaa palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voi vähentää osan kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Vuonna 2019 enimmäismäärä on 2 400 euroa kalenterivuodessa ja puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4,800 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy 100 euron omavastuuosuus. Maksimivähennyksen 2 400 euroa saat, jos yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä 5000 euroa.

Lue Lisää »